Wij zijn op zoek naar een creatieve food chef! Voor een nieuw food to go concept zijn wij op zoek naar een fit food chef. Jij bent het belangrijkste ingrediënt in onze keuken. Verschillende maaltijden voorbereiden en ter plekke maken in onze flag ship store, valt onder jouw takenpakket. Van inspirerende broodjes tot salades, waarbij vers en fit ons motto is. Van ontbijt, lunch in de winkel tot aan B2B bestellingen. Wij beloven jou in elk geval een enerverende toekomst met meegroei mogelijkheden. Wil jij onderdeel worden van een startend nieuw food concept? Heb jij een passie voor de nieuwste food trends en deze omzetten in originele, uitdagende, maar vooral gezonde en verse gerechten? Wij zoeken een enthousiaste en een gedreven kok parttime of fulltime. Stuur je CV met begeleidende brief naar info@munchfitfoodtogo.com Wat wij bieden: – Gunstige werktijden (ochtend en overdag) – Flexibele werktijden – Goede werksfeer – Veel vrijheid Profiel Flexibel, enthousiast, representatief, vriendelijk, snel en gastvrij.  
  Wij zijn op zoek naar een Barista! Voor een nieuw food to go concept zijn wij op zoek naar een Barista. Jij bent het gezicht van de flagship store en maakt de mooiste koffie’s van Amsterdam. Ben jij al een Barista of zou je dit graag willen worden? Ook dit is mogelijk! Van krachtige espresso’s tot creatieve latte ’s, vanaf ontbijt tot vroeg in de avond. Wij beloven jou in elk geval een toekomst met meegroei mogelijkheden. Belangrijkste is dat gastvrijheid in je bloed zit en een gezellige babbel kan maken met de gasten. Wil jij onderdeel worden van een startend nieuw food concept? Wij zoeken een enthousiast en gedreven coffeelover voor 3 – 4 (halve) dagen per week. Het is de ideale parttime baan voor naast een studie. Fulltime optie is ook mogelijk. Stuur je CV met begeleidende brief naar info@munchfitfoodtogo.com Profiel Flexibel, enthousiast, representatief, vriendelijk, snel en gastvrij.