Allereerst wensen wij jou een heel gelukkig & gezond 2018 waarin al je dromen en goede voornemens mogen uitkomen! We weten allemaal dat het niet altijd even makkelijk is om jouw voornemens vol te houden en jouw doelen te bereiken. Sla jij vaak de plank mis als het gaat over goede voornemens en lukt het jou vaak niet om je doel te bereiken? Wij hebben hiervoor de oplossing! Begin vandaag met onze 3-daagse, 5-daagse of 21-daagse clean eating challeng een begin 2018 gezond!

Wat is Clean Eating?

Met Clean Eating (dat letterlijk ‘schoon eten’ betekent) bedoelen wij het eten van zoveel mogelijk onbewerkte, natuurlijke en nutriëntrijke voeding. Wij zien dit niet als een dieet maar als een leefstijl waarbij je bewust bezig bent met wat je dagelijks eet. Voeding zonder fabrieksmatige toevoegingen zoals suikers, kleurstoffen, geurstoffen en de meeste E-nummers, maar volwaarde voedingsmiddelen die minimaal bewerkt zijn en zo min mogelijk overbodige toevoegingen bevatten. In de basis is Clean Eating heel erg simpel. Wanneer je clean eet, eet je natuurlijke onbewerkte voeding zoals groenten, fruit, granen (bulgur) & pseudogranen (zoals quinoa), vlees, vis, noten, pitten, zaden en eieren. 

Uit vele onderzoeken is gebleken dat deze manier van eten vele gezondheidsvoordelen met zich meebrengt. Alle voordelen op een rijtje:
 Je blijft beter op je gewicht en hebt minder kans op overgewicht
 
Je voelt je energieker en fitter
 
Je krijgt de juiste hoeveelheid mineralen, vitamines en nutriënten binnen
 
Je blijft langer verzadigd waardoor je minder snel zult snacken
 
Je bloedsuikerspiegel blijft op stabiel, met als gevolg minder trek in (snelle) suikers
 
De stoelgang verbetert door de hoeveelheid vezels die je eet uit groenten en fruit
 
Je cellen blijven gezond en je metabolisme wordt hoger
 
Je krijgt een betere huid, je nagels worden sterker en je haren gaan glanzen

Over het Clean Eating Programma

Het Clean Eating Programma van Munch FFTG is een persoonlijk op maat gemaakt programma afgestemd op jouw persoonlijke doel en voorkeuren. Binnen ons programma heb je de keuze uit vier pakketten: Lean, Balanced, Performance en Vegan. Wil je afvallen, op gewicht blijven of in spiermassa aankomen of ben je een (beginnende) veganist en kun je wel wat hulp hierbij gebruiken? Binnen ons programma maken wij het voor jou zo makkelijk mogelijk, het enige wat jij hoeft te doen is jouw persoonlijke doel en andere voorkeuren aan ons doorgeven. Kies vervolgens de duur van jou programma en het aantal maaltijden per dag. Binnen het Clean Eating programma krijg jij, naast onze voedzame maaltijden persoonlijk voedingsadvies van onze voedingsdeskundige zodat we jou zo goed mogelijk kunnen helpen.

De 21-day challenge

Naast de pakketten voor 3 en 5 dagen hebben wij ook een all inclusive pakket voor 21 dagen. Wat houdt dit pakket in?
✔ 
3 maaltijden per dag (ontbijt, lunch, diner)
✔ 
2 cold pressed juices per dag of guilt free snacks
✔ 
pre-consult, tussentijdsconsult en aftercare
✔ 
24/7 bereikbaarheid voor al je vragen per mail
✔ 
persoonlijke begeleiding en advies
✔ 
alle maaltijden thuis geleverd

Begin jij 2018 gezond met onze clean eating challenge? Bestel dan hier snel jouw favoriete pakket.