Hey daar, trendy en gezonde levensgenieters! Heb je gehoord van de favoriete selderij sap? Als je op zoek bent om je lichaam een boost te geven, lees dan verder.

Je hebt waarschijnlijk gezien hoe influencers pronken met hun glazen selderij sap op sociale media. Maar wat maakt deze groene sap zo populair? 

De Voordelen van Selderij Sap:

  1. Hydratatie: Selderij sap, dat voor ongeveer 95% uit water bestaat, helpt je lichaam gehydrateerd te blijven.

  2. Mineralen: Selderij zit boordevol essentiële mineralen zoals kalium, magnesium en calcium. Deze mineralen helpen je cellen functioneren en je spieren in topvorm houden. Klaar om de wereld te veroveren?

  3. Spijsvertering: Het natuurlijke zout in selderij kan je maag helpen om efficiënter te werken en kan zelfs helpen bij het verminderen van maagzuur.

  4. Glowing Skin: Wil je een stralende huid? bleelderij sap is rijk aan antioxidanten die je huid kunnen ondersteunen en je een natuurlijke glow kunnen geven. Hallo, selfie-ready!

  5. Energieboost zonder downer?: Vergeet die suikerachtige energiedrankjes die je een kortstondige oppepper geven gevolgd door een meedogenloze crash. Selderij sap kan je een natuurlijke energieboost geven zonder de vervelende nasleep. Met zijn natuurlijke elektrolyten en vitamine B-complex kan het je lichaam helpen om een je energie te behouden gedurende de dag. 

Dus waar wacht je nog op? Breng een bezoek aan ons en doe mee met de selderij challenge. Start elke dag met een flesje Celery Juice op de nuchtere maag.

Referentie: Als je wilt weten waarom selderij sap echt zo geweldig is, kun je de officiële referentie raadplegen van het “Journal of Medicinal Food”, Volume 18, Nummer 12. In hun onderzoek ontdekten ze de antioxiderende eigenschappen en potentiële gezondheidsvoordelen van selderij.

 

Start jij mee met de selderij challenge?

Volgens onderzoek is de beste methode om selderij ‘s ochtends op een lege maag te drinken. Selderij sap bevat een samenstelling van verschillende vitaminen en mineralen die in samenwerking met elkaar het beste resultaat geven. Daarom is het advies om 15 minuten voor en na het drinken van de selderij sap niks anders te drinken of te eten.

Aanbieding!
85.00

Heb je de smaak te pakken en wil je een volledige detox doen? Klik dan hier