Dagelijks levert MUNCH aan bedrijven. Denk hierbij aan een heerlijke lunchmenu’s voor meetings, of gezonde toevoegingen van sappen, ontbijtjes en warme avond maaltijden. Onze voedzame en vooral gebalanceerde “Brain Food” geven uw werknemers de energie boost die bijdraagt aan een gebalanceerde, gezonde leefstijl. Wij proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van biologische en lokale ingrediënten en werken met composteerbare en biologisch afbreekbare verpakkingen.

Interesse? Laat hieronder uw gegevens achter en dan nemen wij contact met u op.

schrijf je hier in

THE MUNCH FRIDGE; HOE WERKT HET?

Een vendingmachine die via alle kaart betalingen al onze verantwoorde, biologische, lokale en vooral lekkere producten verkoopt. Denk hierbij aan (lactose vrij) ontbijt, cold-pressed sappen, wraps, sandwiches, salades, en suiker- en boter vrije snacks.

Vijf redenen waarom THE MUNCH FRIDGE bij jou op kantoor

  1. Meer efficiëntie

Onze voedzame en vooral gebalanceerde “Brain Food” geven uw gasten de energie boost die ze nodig hebben om efficiënter te werken.

2. Tijdwinst 24/7

The MUNCH Fridge is een ontspannen alternatief voor uw gasten om ze dag en nacht van voedselrijke maaltijden te voorzien. Dit resulteert in hogere tevredenheid.

3. Ruimtebesparend

Dankzij het compacte formaat kan de koelkast gemakkelijk worden verplaatst naar andere locaties

4. Reduce, re-use, repair, recycle

MUNCH werkt met composteerbare en biologisch afbreekbare verpakkingen. Samen met onze partners Too Good To Go en ResQ houden we ons waste niveau onder de 1%! 5

5. Meedenken over de planeet en de lokale ondernemer

Bij MUNCH juichen lokale leveranciers toe die duurzaamheid waarderen. Wij proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van biologische en lokale ingrediënten.

Bel ons: 020 846 7134 of mail ons