21 dagen Clean eating challenge

Waarom sla je steeds de plank mis als het gaat over goede voornemens? Of heb je simpelweg geen tijd om te koken? Geen inspiratie?
Herkenbaar? Wij hebben de oplossing. Begin vandaag nog met de 21-dagen clean eating challenge!

Wat houdt deze challenge in:
   21 dagen dagen lang gezonde gebalanceerde maaltijden
   3 maaltijden per dag (ontbijt, lunch, diner)
   dagelijks snacks
   een pre-consult, tussentijdsconsult en aftercare
   24/7 bereikbaarheid voor al je vragen per mail met onze voedingsdeskundige
   persoonlijke begeleiding en advies

HOE WERKT HET?

1.     Kies jouw pakket
Kies en selecteer het pakket dat jouw het meeste aanspreekt (Lean, Balanced, Performance of Vegan). Wanneer je op het pakket klikt zie je meer informatie. 

2.     Kies jouw plan.
Kies het aantal dagen dat jij het pakket wilt ontvangen (3 of 5 dagen) en het aantal maaltijden per dag (2 of 3 maaltijden per dag).
3.     Customize
Kies additionele producten, zoals cold pressed juices of guilt free snacks die je wilt toevoegen aan jouw bestelling.
4.     Checkout
Vul jouw persoonlijke gegevens in zodat het pakket bij de juiste persoon en op de juiste plaats terecht komt. Wij bezorgen de pakketten alleen in Amsterdam op twee dagen: maandag en donderdag. Je kunt er ook voor kiezen om e maaltijden zelf op te halen in de winkel wanneer het jou uitkomt.

1. KIES JOUW PAKKET

Kies en selecteer het pakket dat jouw het meeste aanspreekt (Lean, Balanced, Performance of Vegan). Voeg het pakket dat je graag wilt hebben toe aan je winkelmand. Wanneer je op het pakket klikt lees je meer informatie over het pakket. 

Clean Eating

Lean pakket

0.00

Clean Eating

Balanced pakket

10.00

Clean Eating

Performance pakket

20.00

Clean Eating

Vegan pakket

10.00

2. KIES JOUW PLAN

Kies het aantal dagen dat jij het pakket wilt ontvangen (3 of 5 dagen) en het aantal maaltijden per dag (2 of 3 maaltijden per dag). 

3. CUSTOMIZE

Kies additionele producten, zoals cold pressed juices of guilt free snacks die je wilt toevoegen aan jouw bestelling.

guilt free snacks

cold pressed juices

4. CHECKOUT

Vul jouw persoonlijke gegevens in zodat het pakket bij de juiste persoon en op de juiste plaats terecht komt. Wij bezorgen de pakketten alleen in Amsterdam op één dag: maandagochtend. De rest van de maaltijden van die week zul je zelf moeten ophalen in de winkel. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alle maaltijden zelf op te halen in de winkel wanneer het jou uitkomt. 

reken hier af en voer jouw persoonlijke gegevens in

over het clean eating programma

Het Clean Eating Programma van Munch FFTG is een persoonlijk op maat gemaakt programma afgestemd op jouw persoonlijke doel en voorkeuren. Binnen ons programma heb je de keuze uit vier pakketten: Lean, Balanced, Performance en Vegan. Wil je afvallen, op gewicht blijven of in spiermassa aankomen of ben je een (beginnende) veganist en kun je wel wat hulp hierbij gebruiken? Binnen ons programma maken wij het het voor jou zo makkelijk mogelijk, het enige wat jij hoeft te doen is jouw persoonlijke doel en andere voorkeuren aan ons doorgeven. Kies vervolgens de duur van jou programma en het aantal maaltijden per dag. Binnen het Clean Eating programma krijg jij, naast onze voedzame maaltijden persoonlijk voedingsadvies van onze voedingsdeskundige zodat we jou zo goed mogelijk kunnen helpen.

clean eating

Met Clean Eating (dat letterlijk ‘schoon eten’ betekent) bedoelen wij het eten van zoveel mogelijk onbewerkte, natuurlijke en nutriëntrijke voeding. Wij zien dit niet als een dieet maar als een leefstijl waarbij je bewust bezig bent met wat je dagelijks eet. Voeding zonder fabrieksmatige toevoegingen zoals suikers, kleurstoffen, geurstoffen en de meeste E-nummers, maar volwaarde voedingsmiddelen die minimaal bewerkt zijn en zo min mogelijk overbodige toevoegingen bevatten. In de basis is Clean Eating heel erg simpel. Wanneer je clean eet, eet je natuurlijke onbewerkte voeding zoals groenten, fruit, granen (bulgur) & pseudogranen (zoals quinoa), vlees, vis, noten, pitten, zaden en eieren.

De voordelen van clean eating

Uit vele onderzoeken is gebleken dat deze manier van eten vele gezondheidsvoordelen met zich meebrengt.

Alle voordelen op een rijtje:
   Je blijft beter op je gewicht en hebt minder kans op overgewicht.
   Je voelt je energieker en fitter
   Je krijgt de juiste hoeveelheid mineralen, vitamines en nutriënten binnen
   Je blijft langer verzadigd waardoor je minder snel zult snacken
   Je bloedsuikerspiegel blijft op stabiel, met als gevolg minder trek in (snelle) suikers
   De stoelgang verbetert door de hoeveelheid vezels die je eet uit groenten en fruit
   Je cellen blijven gezond en je metabolisme wordt hoger
   Je krijgt een betere huid, je nagels worden sterker en je haren gaan glanzen

onze voedingsdeskundige

Hi! Mijn naam is Naomi en ik werk als voedingsdeskundige bij Munch Fit Food to Go. Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Voeding & Diëtetiek en studeer ik bijna af in de richting Health Promotion. Omdat ieder persoon anders is en ieder lichaam anders functioneert vind ik het belangrijk om een zo persoonlijk mogelijk gerichte aanpak te hanteren. Wanneer jij het Clean Eating Programma bij ons volgt zal ik jou helpen met jouw gewenste doel en het programma zo goed mogelijk bij jouw voorkeuren en wensen laten aansluiten. Ik ben een persoon die graag luistert en het beste in iemand naar boven wil halen. Resultaat komt alleen natuurlijk niet vanzelf, dat is hard werken, maar ik wil jou hier graag bij helpen!

‘ Mijn drive is om mensen bewust te maken van hun voedingspatroon en mensen te helpen en motiveren met het behalen van hun gewenste doel!’