HOE WERKT HET?

1.     Kies en bestel het juice of shotpakket dat jou het meeste aanspreekt (3, 5 of 7-daags)
2.     Kies de gradatie van je gekozen pakket (Entry, Intermediate & Most Intense)
3.     Kies additionele producten die je wilt toevoegen
4.     Bestel jouw detox pakket
5.     Let op, bestel je pakket minimaal 24 uur van te voren

1. DETOX PAKKETTEN

 

2. KIES DE DEGRADATIE VAN JOUW DETOX

Cleansing 1: Entry : voor de beginner
Dit pakket is voor de beginner die nog nooit een sap kuur heeft genomen. Het is een pakket dat bestaat uit smoothies en sappen. Dit is perfect als je nog niet bekend met een detox, maar wel een voorproefje ervan wilt.

Cleansing 2: Intermediate: het meest verkochte
Dit pakket is het meest verkochte pakket. Dit is de perfecte combinatie tussen efficiënt een detox doen en heerlijke juices die je drinkt. Leid je al een gezond leven en wil je een herstart voor een langer termijnplan? Dan is dit pakket de juiste voor jou.

Cleansing 3Most intense: voor de ervaren onder ons
Dit pakket is voor de ervaren cleansers. Dit pakket bevat veel gezonde sappen die jou het beste resultaat geven. Dit pakket bestaat voornamelijk uit groente sappen en is daarom voor de echte groene sap liefhebber.

 

3. KIES ADDITIONELE PRODUCTEN

CUTTING AND REBUILDING MEAL PLAN

Het beste uit je detox periode halen? Een goede afbouw periode en opbouw periode voor en na je detox zorgt voor verbeterde resultaten. Wij bieden volledige maaltijd plannen aan om jou hierbij te helpen! Er zijn twee pakketten die jou ondersteunen voor de detox (Cutting Meal Plan) en twee pakketten die jou ondersteunen na jouw detox periode (Rebuilding Meal Plan).

MUNCH POWER SHOTS

Naast onze Cold Pressed Juices kun je bij ons ook Power Shots bestellen. Is jouw weerstand wat minder, heb je stress of wil je jouw lichaam een energy boost geven, dan kunnen deze shots een goede oplossing zijn. We hebben vier verschillende soorten power shots. Let op: Dit zijn wel pure shots met een sterke smaak maar geven jouw lichaam een flinke dosis energy!

MUNCH FFTG JUICE BOX

Met deze cold pressed box krijg je maar liefst 25 Cold Pressed Juices van 350ml. Deze koudgeperste sappen bevatten voornamelijk veel groente die jouw lichaam een boost geven. Wij persen de sappen speciaal voor jou en maken een lekkere combinatie van veel verschillende soorten sappen. Alle ingrediënten zijn natuurlijk, rauw en vers en van de lokale boer..

VOORDELEN VAN DE MUNCH FFTG DETOX

Alle voordelen van een detox op een rijtje
 
Reset en verversing van je lichaam
 
Hoger energie level
 
Afvalstoffen verlaten je lichaam
 
Vermindering van trek-gevoel
 
Verlies van een paar kilo’s
 
Je slaapt ’s nachts beter
 
Geen opgeblazen gevoel meer
 
Spijsvertering komt tot rust
 
Verbetering van je immuunsysteem
 J
e gaat weer stralen
 
Bewustzijn van je voeding

4. BESTEL JOUW PAKKET

Bestel het detox pakket