Munch Koffie

Je favoriete Munch koffie maandelijks bij jou door de brievenbus

Onze koffiebonen bestaan uit 80% Arabica en 20% Robusta bonen. Deze koffiebonen van Munch koffie zorgen voor de basis voor heerlijke barista waardige koffie. Het is ook mogelijk om koffie op kantoor te krijgen, klik op de knop B2B hieronder voor meer informatie.

Munch Koffie B2B
Onze koffiebonen

Munch Koffie

Zie Product

Van koffieboon naar je favoriete drankje

Als leverancier van koffie proberen we een juiste mix aan te bieden voor een krachtige en bijzondere koffiesmaak voor een aantrekkelijke prijs.

Onze koffie is een blend bestaande uit 80% Arabica bonen en 20% Robusta bonen. De bonen zijn medium toast en hebben een krachtige smaak. Onze koffiebonen worden vers gebrand op eigen Nederlandse bodem. Hierdoor kunnen we de bonen voor een aantrekkelijke prijs aanbieden.

Koop hier je favoriete koffie

Munch Koffie is een lokaal gebrande koffie die voor 80% bestaat uit Arabica en 20% uit Robusta bonen. Deze koffiebonen zijn het missende puzzelstukje; ook jij kan nu als barista heerlijk lattes en cappuccino’s zetten.

(2) 10.25

Wil jij Munch Koffie ook binnen jouw bedrijf?

Het is ook mogelijk om binnen jouw eigen bedrijf Munch Koffie te hebben. Hiervoor kunnen afspraken worden gemaakt via de mail. Klik hieronder op de mailknop om meer informatie op te vragen.