Wij hopen, dat we iedereen om ons heen kunnen inspireren met betrekking tot het verbeteren van hun leefstijl

Over Ons

Clasque – Owner of Munch

We zijn zelf enorm betrokken bij MUNCH. Wat betreft ons zijn wij geen die-hard horeca ondernemers, maar ondernemers die met liefde koken.

Wat is er te vertellen over ons? De kracht van MUNCH is het aanbieden van voedzame, gezonde, lekkere juices, smoothies, broodjes, wraps en snacks die ook de ergste trek kunnen stillen zonder schuldgevoel. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat het menselijke lichaam de essentiële voedingstoffen binnenkrijgt en dit is de reden dat wij ook supplementen verkopen.

2017

Al 6 jaar bewust bezig met voeding

B2B

Wij streven ernaar om onze producten bij jouw bedrijf aan te bieden

4.5/5

Google Review over ons

Binnen een paar jaar zijn wij het meest gezonde en bewuste to go concept in Amsterdam.

 

Over Munch

Bij alle gerechten zijn we altijd op zoek naar hoe iets lekkerder, beter en eventueel gezonder gemaakt kan worden. Wij hopen dat we iedereen om ons heen kunnen inspireren omtrent het verbeteren van hun leefstijl. We willen allemaal toch langer gezond en fit blijven? Onze MUNCH gerechten en sappen staan daarom voor jou klaar

Werken doen wij graag in een team. Werken doe je met elkaar, want dan maak je elkaar sterker. MUNCH bestaat uit een team van specialisten om een gezamenlijke missie te voltooien in de MUNCH store. Samen proberen wij de beste smaken te combineren voor al onze verse maaltijden, smoothies en snacks.

Onze visie is om binnen een paar jaar het meest gezonde en bewuste to go concept te zijn in Amsterdam, en daarna heel Nederland. We hopen iedereen te inspireren omtrent gezonde gerechten. Je goed voelen begint allemaal met wat je eet. Gebalanceerde en voedzame gerechten is de basis voor een bewuster en vooruitstrevender leven. Je zult echt merken dat je beter in je vel gaat zitten en veel energieker bent!

Bekijk onze producten

SUPPLEMENTEN

Wat betreft ons vinden we het belangrijk dat het menselijke lichaam de essentiële voedingstoffen binnenkrijgt en dit is de reden dat wij supplementen verkopen.

Zie producten

MAALTIJD PAKKETTEN

Wil je een op maat gemaakt programma afgestemd op jouw persoonlijke doel en voorkeuren? Bekijk onze Maaltijd pakketten.

Zie producten

MUNCH KOFFIE

Wij verkopen ook koffiebonen. Munch Koffie is een lokaal gebrande koffie die voor 80% bestaat uit Arabica en 20% uit Robusta bonen. 

Zie producten