Detox Pakketten

100% puur, 100% vers Cold Pressed Juices

Bij Munch Fit Food To Go is het mogelijk om een 3 daags, 5 daags of 7 daags detox sapkuur te doen. Een detox sapkuur wordt ook wel een juice cleanse of sapvasten kuur genoemd. Wij geloven dat wij de beste detox van Amsterdam hebben.

Cold Pressed Juices Additionele Producten Selderij Challenge

Sapkuur

Hoe werkt een Detox Sapkuur?

Je ontvangt per dag zes sappen. Hiervan zijn er vijf Cold Pressed Juices die bestaan uit 500ml sap. Deze sappen bestaan voornamelijk uit groenten en bevatten veel vitamines, mineralen en enzymen. De zesde is een Cashew Milk van 250 ml en deze komt voor in drie verschillende smaken: Kurkuma, Vanille en Chocola. Gedurende de dag drink je alleen deze sappen. Wil je weten welke sappen je precies krijgt bij je sapkuur? Deze staan bij de productbeschrijving van de producten hierboven geschreven. 

Ben je helemaal verkocht? Zorg ervoor dat je minimaal 24 uur van ten voren een pakket besteld als je je bestelling komt ophalen. Houd rekeningen met een bereidingstijd van 24-48 uur. Buiten Amsterdam verzenden wij van maandag tot donderdag. De verzendtijd is 1 tot 2 werkdagen. Binnen Amsterdam is 7 dagen in de week afhalen mogelijk. Wil jij maandag of in het weekend starten? Bestel dan je pakket voor donderdag 09:00. Buiten Amsterdam en in Amsterdam Noord leveren wij alles bevroren.

(6) 115.00
(5) 180.00
(3) 230.00

Starters detox

 

Wil je een detox doen maar toch ook erbij soepjes eten? Dat kan! Bekijk de starters detox voor meer informatie

Aanbieding!

Juice Box

 

Wil je liever geen detox doen, maar losse sappen bestellen? Dan is deze Juice Box wat voor jou.

108.00
hoe werkt een detox pakket?

Waarom kies je voor een detox sapkuur bij Munch?

Een van de belangrijkste voordelen van de sappen van Munch is dat ze handmatig koud geperst worden. Bovendien worden er bij het koud persen geen warmte of chemicaliën gebruikt, waardoor de sappen hun natuurlijke smaak en kleur behouden.

Een ander voordeel van de sappen van Munch is dat ze alleen gemaakt worden van natuurlijke en biologische groenten en fruit. Dit betekent dat er geen toegevoegde suikers, kleurstoffen of conserveringsmiddelen zijn. 

Bovendien biedt Munch een persoonlijk advies aan elke klant en staat het team altijd klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. Dit persoonlijke contact zorgt ervoor dat je de juiste sapkuur kunt kiezen die past bij jouw specifieke behoeften en doelen. Ook zijn bepaalde supplementen afgesteld op de detox sapkuur, deze focussen zich op energie en spierbehoud. Daarnaast zijn onze meal prep maaltijdpakketten perfect voor na de detox sapkuur of ervoor.

Ben je nog niet verkocht en wil je meer voordelen horen? Stuur ons dan een berichtje

Hulp bij de gradatie van jouw detox sapkuur

Entry : voor de beginner
Dit pakket is voor de beginner die nog nooit een sap kuur heeft genomen. Het is een pakket dat bestaat groente en fruit sappen. Dit is perfect als je nog niet bekend met een detox, maar wel een voorproefje ervan wilt.

Intermediate: het meest verkochte pakket
Dit pakket is het meest verkochte pakket. Dit is de perfecte combinatie tussen efficiënt een detox doen en heerlijke juices die je drinkt. Leid je al een gezond leven en wil je hier extra ondersteuning bij? Dan is dit het juiste pakket voor jou.

Most intense: voor de ervaren onder ons
Dit pakket is voor de ervaren cleansers. Het bevat veel gezonde sappen die jou het beste resultaat geven. Dit pakket bestaat voornamelijk uit groente sappen en is daarom voor de echte groene sap liefhebber.

Na het kiezen van de gradatie moet er gekozen worden of u gaat voor een 3 daags, 5 daags of 7 daags detox sapkuur.

Additonele producten

Voor het ultieme resultaat bieden wij een leuke combinatie van supplementen aan. Deze zijn perfect voor na en tijdens de detox. Bekijk hier meer van onze supplementen.

VEGAN
(3) 9.95
VEGA
(2) 24.95
NIEUW

Supplementen

Detox Supplementen

(3) 57.95

Celery Challenge

Doe je mee met onze Selderij Challenge?

Drink elke dag je favoriete superjuice op een nuchtere maag. Ontvang een box met 14 selderij sappen van 500 ml om je ochtend goed mee te beginnen. Het drinken van selderij sap is enorm populair geworden door onder andere de studie van The Medical Medium (Antony William). 

Aanbieding!
95.00

Powershots

Naast onze Cold Pressed Juices kun je bij ons ook Power Shots bestellen.

(1) 27.50
(1) 37.50
Aanbieding!
(1) 10.6315.00