Detox Pakketten

100% puur, 100% vers Cold Pressed Juices

Bij Munch Fit Food To Go is het mogelijk om een 3 daags, 5 daags of 7 daags detox sapkuur te doen. Een detox sapkuur wordt ook wel een juice cleanse of sapvasten kuur genoemd. Wij geloven dat wij de beste detox van Amsterdam hebben.

Cold Pressed Juices Additionele Producten

Cold Pressed Juices

(3) 115.00
(4) 180.00
(2) 240.00
hoe werkt een detox pakket?

Hoe werkt een Detox Sapkuur?

Je ontvangt per dag zes sappen. Hiervan zijn er vijf Cold Pressed Juices die bestaan uit 500ml sap. Deze sappen bestaan voornamelijk uit groenten en bevatten veel vitamines, mineralen en enzymen. De zesde is een Cashew Milk van 250 ml en deze bevat gezonde vetten en geeft een verzadigd gevoel aan het eind van de detox sapkuur. Deze komt voor in drie verschillende smaken: Kurkuma, Vanille en Chocola. Gedurende de dag drink je deze sappen en eet je ernaast niets. Op deze manier krijgt jouw lichaam de kans om zich helemaal te resetten. Wil je weten welke sappen je precies krijgt bij je sapkuur? Deze staan bij de productbeschrijving van de producten hierboven geschreven. 

Met deze detox sapkuur geef je jouw lichaam dus de mogelijkheid om uit te rusten. Het zorgt er namelijk voor dat je lichaam van binnenuit wordt gereset en dat gifstoffen beter worden afgevoerd. Bekijk hier nog meer voordelen van een detox sapkuur. 

Ben je helemaal verkocht? Zorg ervoor dat je minimaal 24 uur van ten voren een pakket besteld. Pakketten die op maandag worden verwacht, moeten uiterlijk vrijdag voor 17:00 uur besteld worden. Buiten Amsterdam en in Amsterdam Noord leveren wij alles bevroren.

Hulp bij de gradatie van jouw detox sapkuur

Entry : voor de beginner
Dit pakket is voor de beginner die nog nooit een sap kuur heeft genomen. Het is een pakket dat bestaat uit smoothies en sappen. Dit is perfect als je nog niet bekend met een detox, maar wel een voorproefje ervan wilt.

Intermediate: het meest verkochte pakket
Dit pakket is het meest verkochte pakket. Dit is de perfecte combinatie tussen efficiënt een detox doen en heerlijke juices die je drinkt. Leid je al een gezond leven en wil je een herstart voor een langer termijnplan? Dan is dit pakket de juiste voor jou.

Most intense: voor de ervaren onder ons
Dit pakket is voor de ervaren cleansers. Het bevat veel gezonde sappen die jou het beste resultaat geven. Dit pakket bestaat voornamelijk uit groente sappen en is daarom voor de echte groene sap liefhebber.

Na het kiezen van de gradatie moet er gekozen worden of u gaat voor een 3 daags, 5 daags of 7 daags detox sapkuur.

Waarom kies je voor een detox sapkuur bij Munch?

Een van de belangrijkste voordelen van de sappen van Munch is dat ze handmatig koud geperst worden. Dit betekent dat alle vitamines en mineralen behouden blijven tijdens het persen. Door het koude persproces blijven de voedingsstoffen intact en kunnen deze gemakkelijk door het lichaam worden opgenomen. Bovendien worden er bij het koud persen geen warmte of chemicaliën gebruikt, waardoor de sappen hun natuurlijke smaak en kleur behouden.

Een ander voordeel van de sappen van Munch is dat ze alleen gemaakt worden van natuurlijke en biologische groenten en fruit. Dit betekent dat er geen toegevoegde suikers, kleurstoffen of conserveringsmiddelen zijn. Door alleen gebruik te maken van natuurlijke en biologische ingrediënten, kunnen de sappen helpen om je lichaam te ontgiften en te voorzien van alle benodigde voedingsstoffen.

Bovendien biedt Munch een persoonlijk advies aan elke klant en staat het team altijd klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. Dit persoonlijke contact zorgt ervoor dat je de juiste sapkuur kunt kiezen die past bij jouw specifieke behoeften en doelen. Ook zijn bepaalde supplementen afgesteld op de detox sapkuur, deze focussen zich op energie en spierbehoud. Daarnaast zijn onze meal prep maaltijdpakketten perfect voor na de detox sapkuur of ervoor.

Ben je nog niet verkocht en wil je meer voordelen horen? Bekijk hier links dan onze blogpost.

Voordelen van het detox sapkuur

Alle voordelen van een detox op een rijtje:

 • Reset en verversing van je lichaam
 •  Hoger energie level
 • Afvalstoffen verlaten je lichaam
 • Vermindering van trek-gevoel
 • Verlies van een paar kilo’s
 • Je slaapt ’s nachts beter
 • Geen opgeblazen gevoel meer
 • Spijsvertering komt tot rust
 • Verbetering van je immuunsysteem
 • Je gaat weer stralen
 • Bewustzijn van je voeding
Clas en Lot

Additonele producten

Voor het ultieme resultaat bieden wij een leuke combinatie van supplementen aan. Deze zijn perfect om je nóg beter en fitter te voelen én gezonder voor de dag te komen. Heb je wel eens last van een verminderde concentratieboog tijdens een detox? Of heb je wel eens het idee dat je spieren wat slapper zijn en/of minder zijn geworden?  Wellicht kunnen deze supplementen je detox pakket ondersteunen. En het leuke is, ze zijn ook goed te gebruiken na je detox. Bekijk hier meer van onze supplementen.

VEGAN
(2) 9.95
VEGA
(1) 24.95
NIEUW

Supplementen

Detox Supplementen

(3) 57.95

Powershots

Naast onze Cold Pressed Juices kun je bij ons ook Power Shots bestellen. Is jouw weerstand wat minder, heb je stress of wil je jouw lichaam een energy boost geven, dan kunnen deze shots een goede oplossing zijn. Ze geven jouw lichaam namelijk een flinke dosis energy. Let op dat deze Power Shots wel pure shots zijn met een sterke smaak.

(1) 27.50
(1) 37.50
(1) 12.5015.00