Algemene Vragen

In de secties hieronder vind je de algemene vragen. Heb je vragen over verzenden van je product? Wil je weten hoe je kan betalen? Of heb je problemen met bestellen? Kijk dan hieronder.

Mocht je nog meer vragen die niet op onze algemene vragen pagina staat, kan je altijd contact met ons opnemen. 

algemene vragen over bestellen verzenden en betalen

Welk supplement heb ik nodig?

Het wordt aangeraden bij vrouwen die zwanger willen worden om dagelijks 400 microgram foliumzuur te slikken. Ook is het verstandig om dagelijks 10 microgram aan vitamine D binnen te krijgen. Onze Multi Pregnancy is hiervoor het juiste antwoord.

Uit onderzoek blijkt dat Vitamine C uit het lichaam wordt onttrokken bij rokers. Het beste is natuurlijk om te stoppen met roken, maar voor sommige mensen is dit niet mogelijk. Daarom raden wij aan om onze Immunity Booster te slikken.

Veel mensen hebben een vitamine D-tekort en dit zorgt voor meer vetopslag; wat uiteindelijk dus voor overgewicht kan zorgen. Wij raden daarom aan om onze Muscle, Bone en Immunity Cure te slikken.

Veel mensen die ondergewicht hebben krijgen niet voldoende voedingsstoffen binnen. Daarom is het verstandig om B12 te slikken. Dit zorgt ervoor dat de dagelijkse nutriëntbehoeften worden voorzien. Hiervoor raden wij aan om onze Balance & Fit te slikken.

Het is belangrijk om je immuunsysteem zo goed mogelijk te ondersteunen. Hiervoor zijn er enkele mogelijkheden. Slaap en ontspanning is hierin heel belangrijk, maar soms hebben we een druk leven en staan slaap en ontspanning op de tweede plek. Hiervoor raden wij aan om onze Multi Compleet, Multi Kind of Multi Pregnancy te nemen.

Slaapproblemen kunnen voorkomen door veel verschillende problemen. Een reden hiervan kan zijn dat er te weinig melatonine in het lichaam zit. Een mogelijke oplossing hiervoor is het slikken van onze Less stress, more relax. Dit bevat 5-HTP, een stof dat onze hersenen omzet naar serotonine en dit weer omzet naar melatonine.

Het eten van vis beschermt de mens tegen hart- en vaatziekten. Wanneer (vette) vis niet in je dieet zit is het belangrijk om daarom onze Vegan Omega te nemen.  

Bestellen

Bestellen

Op dit moment versturen wij een automatische bevestiging en daarna nog eenmaal een handmatige bevestiging bij onze pakketten. Het kan dus soms voorkomen dat het iets langer dan normaal duurt. Zorg er ook voor dat je altijd je spambox of ongewenste inbox checkt. Wellicht is de email daarin terecht gekomen. Mocht het nou voorkomen dat het echt lang duurt, dan kan je een email sturen naar info@munchfitfoodtogo.com

Indien de bestelling nog niet is gemaakt of verzonden kunnen wij zeker een aanpassing maken. Je kunt ons een email sturen via info@munchfitfoodtogo.com

Op het moment dat er op de website een product niet voorradig is kan het zijn dat we het wel in de fysieke winkel nog hebben. Je kan onze winkel bellen of een mail sturen naar info@munchfitfoodtogo.com

Mocht je vraag niet beantwoord zijn bij de algemene vragen, neem dan contact met ons op.

Betalen

betalen

Bij Munch Fit Food To Go maken wij uitsluitend gebruik van veilige partners. Hierdoor garanderen wij optimale veiligheid. Op dit moment kun je betalen met iDEAL, Creditcard (Visa, MasterCard, AMEX) en overboeking. Op een andere manier betalen is momenteel niet mogelijk.

Mocht je vraag niet beantwoord zijn bij de algemene vragen, neem dan contact met ons op.

Verzenden

verzenden

Dit hangt af van de voorradigheid. Als je voor 23:59 ’s avonds besteld en het product is op voorraad dan kan de volgende dag nog bezorgd worden. Wij streven ernaar om er maximaal 3 werkdagen over te doen. Bij de pakketten hebben we het minimaal 24 uur van te voren nodig. Wij proberen het pakket zo snel mogelijk te verzenden.

Ja, zodra het pakket is aangemeld krijg je een email met de track & trace code. Via deze link kan je de zending volgen en de status inzien. Pakketten die binnen Amsterdam worden verzonden krijgen een berichtje van te voren.

Bij ons zijn de verzendkosten een variabel bedrag van 3,95. Dit hanteren wij omdat we er voor willen zorgen dat de supplementen en maaltijden goed verpakt zijn. Als je een pakketprijs hebt wordt deze berekend aan de hand van het aantal leveringen.

Ja voor de supplementen is dit mogelijk. Mocht je niet tevreden zijn met het product en het is ongeopend. Voor onze pakketten is dit helaas niet mogelijk vanwege de houdbaarheid en op maat gemaakte pakketten.

De startdatum is de dag dat u wil beginnen met je Detox of Clean Eating Programma. Dit betekent dat uw pakket enkele dagen daarvoor wordt geleverd en niet op de dag van de startdatum. U bent zelf verantwoordelijk voor het aannemen van het pakket.

Pakketten moeten minimaal 24 uur voor de startdatum besteld worden als het opgehaald wordt. Bij het verzenden van een pakket is dit 48 uur voor de startdatum. 

Mocht je vraag niet beantwoord zijn bij de algemene vragen, neem dan contact met ons op.