Klaar voor het beheer van onze Social Media kanalen?

Ervaring met het gebruik van verschillende social media kanalen (Facebook, Instagram, youtube, pinterest)? Vind je het leuk om creatieve posts te bedenken? Dan ben jij de juiste persoon die wij zoeken!

We zijn op zoek naar een creatieve stagiaire die posts kan bedenken en online zetten. Daarnaast zijn het maken van videos en bewegende beelden ook een gedeelte uit het takenpakket. Je mag een plan uitzetten met campagnes voor de aankomende maanden met o.a. winacties. Een vereiste is dus dat je een echte aanpakker bent, die een bepaalde marketing strategie uit kan zetten.

Wil jij je CV opbouwen en een nieuw food concept promoten? Dan is dit de juiste stage voor jou!

P.s Thuis aan de slag een dag in de week is ook geen probleem!

Geinteresseerd? Solliciteer dan direct!

Contact gegevens

Clasque Poorter 06-50891300
Founder Munch Fit Food To Go
info@munchfitfoodtogo.com