In het verlengde van onze MUNCH Fit Food To Go formule, heeft Munch een B2B kant gelanceerd. In tegenstelling tot andere aanbieders, willen wij het product kant-en-klaar leveren bij de business klanten. Van ontbijtjes en smoothies tot aan lunch menu’s; alles vers en handgemaakt, ready to eat.

 

Healthy delivery

Sinds dit jaar levert MUNCH wekelijks aan grote partijen als Citizien M en ABN Amro. Hierbij kun je denken aan luxe belegde broodjes, wraps en salades maar ook aan verse, koudgeperste sappen en huisgemaakte suiker/botervrije tussendoortjes. Wij kopen hiervoor zoveel mogelijk biologisch in bij lokale leveranciers en onze verpakkingen zijn 100% biologisch afbreekbaar!

Door middel van onze B2B lijn kunnen bedrijven online hun bestelling plaatsen en wordt dit ‘s ochtends of rond lunchtijd geleverd vanuit onze flagstore. Ons assortiment voorziet werknemers van dagelijks verse, gezonde en lekkere maaltijden, die bijdragen aan een gebalanceerde, gezonde leefstijl.

Er is keuze uit ons MUNCH Fit Food To go menu, waarbij alle ingrediënten maar ook de voedingswaarden vermeld zijn.

 

Ons Clean Eating programma

Naast onze delivery mogelijkheden, bieden wij ons Clean Eating Programma aan bedrijven aan. Dit programma is op maat gemaakt en draagt bij aan de gezondheid en welzijn van werknemers. Bij dit programma heeft u de keuze uit verschillende maaltijdpakketten, variërend van Lean, Balanced en Performance.

Binnen het Clean Eating Programma zijn er verschillende mogelijkheden; zo is er de keuze uit 3 maaltijden per dag (ontbijt, lunch en diner) of All-in, waarbij je 3 hoofdmaaltijden ontvangt en twee tussendoortjes. Daarbij heb je recht op gratis consulten met onze voedingskundige, die leefstijl advies kan geven en kan helpen bij het bereiken van een gezond voedingspatroon op de lange termijn.

De Clean Eating maaltijden worden dagelijks vers voor je bereid, waardoor je tijd bespaart en toch de dagelijks aanbevolen voedingsstoffen binnenkrijgt.

Gezond eten op werk loont! Gezonde werknemers presteren namelijk beter, zijn minder snel en korter ziek. Gezondheidsbevordering brengt dus tal van voordelen mee voor werknemers én werkgevers.

Voor meer informatie: https://munchfitfoodtogo.com/clean-eating-programma/

 

Een reactie achterlaten