Op dit moment ben ik elke dag onze Beauty Booster aan het innemen. Op onze social media houd ik jullie op de hoogte over alle vorderingen. De Beauty Booster is een poeder dat bestaat uit onder andere collageen. Dit maakt ons lichaam zelf al aan, dus waarom zouden we het extra moeten slikken? En wat doet het precies? In dit blog vind je alle antwoorden.

Beauty Booster inside
collageen - Beauty Booster

Waarom hebben we extra nodig?

Collageen is het meest voorkomende eiwit in ons lichaam. Het is te vinden in de huid, maar ook botten, spieren, haren en nagels. Onze huid bestaat voor 75% uit collageen, dus dit zegt al genoeg over hoe belangrijk het eiwit is. Er zit echter een addertje onder het gras. Hoe ouder we namelijk worden hoe minder collageen ons lichaam overhoudt. En hoe minder ervan in ons lichaam is, hoe meer rimpels en fijne lijntjes we krijgen. Maar vanaf wanneer gaat het dan afnemen? Rond ons twintigste begint het helaas al. Elke tien jaar verliezen we dan ongeveer 15 procent van het collageen in ons lichaam. Wanneer je ongezond leeft, door bijvoorbeeld te roken, zal het nog sneller kunnen afnemen.

(3) 29.95

Het nemen van Beauty Booster

Om de collageen afname tegen te gaan is het dus mogelijk om een supplement te nemen. Het supplement dat je bij ons kan kopen bestaat uit een poeder waar onder andere collageen en vitamine C zit. Er is gekozen voor een poedervorm, omdat de inname alleen mogelijk is wanneer de eiwitten in hele kleine stukjes zijn gebroken. Daarnaast kan je de poeder mengen met water, maar ook koffie, thee, yoghurt of een smoothie. Het tegengaan van de afname is nog nooit zo makkelijk geweest.

Bekijk hier meer van onze Beauty Set!

Bekijk hier onze Instagram!

Bronnen

Marian. (2016, Oktober 25). Waarom collageen drinken? Geraadpleegd op April 4, 2023, van https://www.dermaskin.nl/collageen-drinken-image-skincare-yana/

Mattisson. (2022, Juni 8). Wat is collageen en waar is het goed voor? Geraadpleegd op April 4, 2023, van https://www.mattisson.nl/blog/post/wat-is-collageen-en-waar-is-het-goed-voor/

 

One thought on “Wat is collageen eigenlijk?

Een reactie achterlaten