Vanaf toen ik klein was is de passie voor voeding al vroeg ontstaan. Ik weet nog dondersgoed de eerste keer dat ik een avocado at, een hele aparte smaak en vond er nog weinig smaak aan hebben. Inmiddels is dat nu wel anders;) Een avocado is een Ingrediënt wat tegenwoordig niet meer weg te denken is. En ja hoor, enorm populair. De avocado is waanzinnig lekker, ontzettend gezond en veelzijdig om mee te koken. Niet voor niks dat nu menig kookboeken, restaurants zich aan deze vrucht hebben geweid. Ook tijdens mijn jeugd waren de welbekende voorgemaakte saus pakjes niet weg te denken. Kennen jullie nog de tijd van de Chicken tonight? De Chicken Tonight kip kerrie was helaas mijn lievelingseten. Bij mij beste vriendinnetje was de Chicken Tonight kip zoetzuur de favoriet. Daarna brak een periode waarin de stappenplannen maaltijden ‘in’ werden. ‘Gezonde’ maaltijden in een drie stappen plan. Stap 1: kies je kip, vlees of vis. Stap 2: kies je favorieten groente mix. En als laatste stap 3 (en ook de meest ongezonde vanwege alle e-nummers etc.): kies je favoriete saus. De fascinatie voor het koken begon tijdens mijn studententijd. Lekkere gerechten bedenken wat niet te veel tijd in beslag nam om het te maken. Maar ook variatie en zelf alles van a tot z bereiden. Gezellig koken voor mijn vriendinnetjes, alhoewel ik moet zeggen dat de befaamde kip-pesto met lekker veel creme fraiche ook wel een van de favo’s was. Lekker met veel kip, spek en kaas, mmmmmm. Ik zou er nu niet meer aan moeten denken. In deze periode woonde ik samen met drie mannen. Wonen met mannen zorgde ervoor dat de befaamde hamburger wekelijks op het menu moest staan. Met een handomdraai probeerde ik daar dan de gezondere versie van te maken. Eentje zonder bacon of een waanzinnige saus aanbieden dat helemaal te lekker was en natuurlijk gemaakt van Mayo (not, natuurlijk op basis van kwark, maar dat moesten de mannen niet weten). Later toen ik krachttraining ben gaan ontdekken is de fascinatie naar goede gebalanceerde maaltijden verder tot stand gekomen. Ik merkte wat de juiste voeding voor mijn lichaam kon doen, en begon daarmee ook blijer met mijn lichaam te zijn en lekkerder in mijn vel te zitten. Heel afgezaagd misschien maar waar. Mijn huid veranderde, mijn lichaam veranderde en daarom ook mijn geluksmomentjes. Let wel op, voor iedereen is zijn of haar ultieme voedingspatroon anders. Wat voor jou ideaal is kan voor mij weer anders zijn. Het gemak waarmee de gebalanceerde gerechten gemaakt kunnen worden valt soms niet mee. Ik weet dat het soms best makkelijk kan zijn. Maar food preppen voor een hele dag en elke dag weer, kost ook redelijk wat energie! But I like it!!! Dit alles heeft de basis gelegd voor Munch Fit Food To Go. Wij bieden breed assortiment aan gezonde producten aan. Cold pressed juices, smoothies, wraps, broodjes, salades. Dit wordt steeds meer! Wij zijn met allemaal spannende plannen bezig dus wie weet waar we over een jaar staan;) Keeping you updated;)   Liefs